Sarbatoare la Prejmer si Sanpetru

Sarbatoare la Prejmer si Sanpetru

0 140

Sarbatoare, mare sarbatoare in acest sfarsit de saptamana in judetul Brasov. Localitatile Prejmer si Sanpetru vor organiza, in acest week-end, evenimentul “Sarbatoarea localitatilor”.
Aceste serbari vor avea loc cu sprijinul Consiliul Judetean Brasov, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Brasov, care alaturi de primariile respective vor oferi locuitorilor localitatilor respective o adevarata oaza de relaxare si voie buna.
Concret, la Sanpetru, manifestarile se vor desfasura in zilele de sambata, 28 iunie, incepand cu orele 14.00 si duminica, 29 iunie 2008, incepand cu orele 10.00.
Participantii la aceasta sarbatoare vor avea posibilitatea de a lua parte la o serie de activitati cu caracter cultural – artistic. Vor concerta solisti si ansambluri folclorice din judet, dar si invitatii speciali Nicolae Furdui – Inacu si Sava Negrean – Brudascu.
La Prejmer, sarbatoarea va avea loc duminica, 29 iunie, cu incepere de la ora 15.00, iar invitat de onoare la spectacolul va fi indragitul interpret de muzica populara Dinu Iancu – Salajanu.

S.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.