Filmele saptamanii 20-26 iunie 2008

Filmele saptamanii 20-26 iunie 2008

0 145

Go Multiplex
Orele: 17.00, 19.30, 22.00
Speed Racer
Regia: Larry Wachowski, Andy Wachowski
In rolurile principale: Christina Ricci, Emile Hirsch
Gen: Actiune, Familie, Sport
Gonind pe pista si luand virajele marilor competitii, Speed Racer (Emile Hirsch) este un pilot de curse innascut. Avand de mic morbul masinilor de curse, Speed este agresiv, are reflexe, dar mai ales este neinfricat. Adevarata competitie este legata de amintirea fratelui pe care l-a idolatrizat – legendarul Rex Racer, a carui moarte in timpul unei competitii a lasat in urma o mostenire pe care Speed se simte obligat s-o duca la izbanda.

Orele: 17.10, 19.20, 21.30
21: Sansa vietii lui
Regia: Robert Luketic
In rolurile principale: Kevin Spacey, Laurence Fishburne, Kate Bosworth, Jim Sturgess
Gen: Drama
Ben Campbell (Jim Sturgess) este un student timid, dar stralucit, la M.I.T.(Institutul de Tehnologie din Massachusetts) care – avand nevoie de bani pentru taxele scolare – gaseste solutia in jocurile de noroc. El este recrutat de un grup format din studentii cei mai inteligenti ai facultatii, care se duc la Las Vegas in fiecare week-end, inarmati cu identitati false si cu know-how-ul capabil sa pacaleasca jocul de blackjack, pentru a iesi castigatori. In frunte cu Micky Rosa (Kevin Spacey), profesorul lor de matematica, care e foarte putin ortodox si un geniu in statistica, ei au spart codul jocului de noroc. Numarand cartile si folosind un sistem complicat de semnale, echipa poate sa invinga cazinoul in stil mare.

Orele: 17.30, 19.45, 21.45
Aurul nebunilor (Fool’s Gold)
Regia: Andy Tennant
In rolurile principale: Matthew McConaughey, Kate Hudson, Donald Sutherland
Gen: Aventuri, Comedie, Romantic, Thriller
Ben „Finn” Finnegan (Matthew McConaughey) este un vanator de comori, afabil si modern, obsedat sa gaseasca legendara zestre a coroanei din secolul XVIII – 40 de cufere cu bogatii, care au fost pierdute in largul marii in anul 1715. In aceasta aventura, Finn si-a sacrificat inclusiv mariajul cu Tess (Kate Hudson).

Cinema Bulevard

Orele: 17.00, 19.30
Iron Man-Omul de Otel
Regia: Jon Favreau
In rolurile principale: Robert Downey jr.
Gen: Actiune, Aventuri, Drama, SF, Thriller
In calitate de CEO al Stark Industries, cel mai mare furnizor de arme al Guvernului Statelor Unite, Tony a dobandit un statut de celebritate, protejand interesele americane pe tot cuprinsul globului, de cateva zeci de ani. Stilul de viata lejer al lui Tony ramane doar o amintire frumoasa atunci cand convoiul sau este atacat iar el este luat ostatic de un grup de insurgenti, dupa un test de arme la care asistase. Ranit de un srapnel, chiar aproape de inima deja slabita, Tony trebuie sa construiasca o arma devastatoare pentru Raza (FARAN TAHIR), misteriosul lider al insurgentilor. Ignorand cererea rapitorilor, Tony isi foloseste puterea mintii si ingeniozitatea pentru a-si construi o armura speciala, care ii va ingadui sa supravietuiasca si il ajuta sa scape din captivitate.

Cinema Modern

Orele: 17.30, 20.00
Nu da inapoi (Never Back Down)
Regia: Jeff Wadlow
In rolurile principale: Djimon Hounsou, Amber Heard
Gen: Actiune, Sport
Jake Tyler (Sean Faris) s-a mutat de curand in Orlando (Florida) cu familia lui. Starul echipei de fotbal a liceului din orasul natal este acum doar un „outsider” cu o reputatie de scandalagiu. La invitatia colegei sale Baja (Amber Heard), Jake se hotaraste sa mearga la o petrecere la care este trezeste, fara voia lui, in mijlocul unei lupte cu Ryan McDonald (Cam Gigandet). Atunci cand este umilit si invins in lupta, un coleg decide sa ii povesteasca despre Artele Martiale Combinate (Mixed Martial Arts – MMA) si il prezinta mentorului sau, Jean Roqua (Djimon Hounsou). Jake intelege imediat ca MMA nu este o simpla lupta de strada, ci mai degraba o forma de arta, pe care isi doreste sa o stapaneasca. Un film care ne reaminteste ca toti avem propria lupta de dus, Nu da inapoi vine pe marile ecrane din Romania pe 18 aprilie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.