Expozitie inedita pe teme de reciclare

Expozitie inedita pe teme de reciclare

0 172

GlaxoSmithKline (GSK) – Europharm S.A. in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov si Inspectoratul Scolar Judetean din Brasov au organizat, sambata, 14 iunie, un eveniment care a avut scopul de a atrage atentia asupra problematicii reciclarii.
Aproape 100 de elevi de la Liceul de Arte Plastice „H.M. Teutsch”, Colegiul National de Informatica „Grigore Moisil” si Scoala Generala nr. 30 au prezentat pe aleea vizavi de Modarom, o serie de exponate realizate din materiale reciclabile. Publicul votat cele mai reusite opere, iar acestea au fost premiate de Andrea Johannes, directorul fabricii Europharm S.A., si George Scripcaru, primarul Municipiului Brasov.
Obiectivul evenimentului a fost acela de a atrage atentia publicului cu privire la responsabilitatea pe care o are fiecare de a proteja mediul inconjurator. „Speram ca prin astfel de evenimente putem inspira si incuraja initiative de reciclare individuala sau colectiva, contribuind astfel la crearea unei culturi de protejare a mediului in Romania”, a declarat Andrea Johannes.

Saptamana Pamantului
Cu acest prilej, primarul Brasovului, George Scripcaru, a precizat: „Ne bucuram foarte mult ca o companie de talia GSK este interesata de protejarea mediului si se implica, alaturi de municipalitate, in campanii publice de promovare a necesitatii de colectare selectiva a deseurilor”.
Initiativa acestui eveniment apartine fabricii GSK de la Brasov si face parte dintr-un program, denumit “Saptamana Pamantului”, care cuprinde mai multe actiuni de protejare a mediului cu participarea angajatilor si a membrilor comunitatii brasovene.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.