Euro 2008 creste vanzarile de bere si echipament sportiv

Euro 2008 creste vanzarile de bere si echipament sportiv

0 143

Chiar daca preturile la bere urmeaza sa se ridice in perioada urmatoare, se pare ca vanzarile nu vor avea de suferit din aceasta cauza.
Astfel, vicepresedintele United Romanian Breweries Bereprod (URBB), Catalin Ignat, este de parere ca ambalajele de tip sticla sau draught sunt la mare cautare daca tinem cont de faptul ca a devenit deja o moda vizionarea meciurilor de fotbal in baruri si la terase. Prietenii stiu de ce…
Mai mult decat atat, echipamentul sportiv al tricolorilor se vinde foarte bine in aceasta perioada, vanzarile crescand cu 20-25% in mai, iar pentru iunie a fost estimata o majorare de 40%, a declarat Diana Ionascu, reprezentant al uneia dintre firmele care distribuie echipament sportiv in marile centre comerciale din Capitala, citata de Newsin.
„Daca intr-o zi normala vindeam maxim 4-5 tricouri, acum, odata cu meciurile de fotbal, am reusit sa vindem dublu sau chiar triplu”, a spus Oana Danet, comerciant intr-un magazin de echipamente sportive din centrul comercial Mall Vitan.
Si vanzarile online merg cel putin la fel de bine: un tricou cu Mutu, Chivu, Lobont, Dica sau Nicolita se vinde online la preturi de 100 de lei, iar primirea coletului se face chiar in aceeasi zi cu trimiterea comenzii.

S.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.