Cerbul de Aur din septembrie 2008

Cerbul de Aur din septembrie 2008

0 139

A avea sau a nu avea „cerb de aur”? Aceasta e intrebarea care ii macina pe brasoveni. Se pare ca, pana la urma, anul acesta brasovenii se vor putea mandri cu gazduirea festivalului. Concret, zilele trecute a avut loc in intalnirea intre reprezentantii Televiziunii Romane si primarul George Scripcaru. Discutiile purtate au avut ca principala tema oranizarea festivalului care ar putea avea loc intre 3 si 8 septembrie, in aceeasi pitoreasca locatie, Piata Sfatului. Si anul acesta municipalitatea va avea statutul de co-organizator, dupa ce Plenul Consiliului Local Brasov a aprobat, in mandatul trecut, in unanimitate acest lucru.
„Am stabilit clar ce va face fiecare parte. Detaliile organizatorice tin de TVR, iar Primaria va asigura amplasamentul si serviciile colaterale. Am cerut ca in programele din afara concursurilor sa fie inclusi si artisti brasoveni, la toate categoriile, deoarece este bine ca si ei sa devina cunoscuti. Cei de la TVR au acceptat propunerea noastra”, a spus primarul Scripcaru.
Pentru buna organizare a acestui amplu si important proiect, din partea Primariei Brasov vor participa seful serviciului Buget din Primarie, Maria Oprea, seful Directiei Relatii externe, Cecilia Doiciu, si cel al Directiei Tehnice, Attila Radnoti. Acestia, impreuna cu reprezentantii TVR, vor acea misiunea sa readuca „Cerbul de Aur” in casele romanilor.

S.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.