Tronsonul doi al ocolitoarei: AMR 1 an

Tronsonul doi al ocolitoarei: AMR 1 an

0 139

Veste buna pentru brasovenii exasperati de masinile de mare tonaj care tranziteaza orasul. Consortiul de firme desemnat de Primaria Brasov sa efectueze cel de-al doilea tronson al centurii ocolitoare a municipiului, format din firmele Spedition UMB din Bacau si Concefa din Sibiu, a anuntat ca, intr-un an – cel tarziu, lucrarile vor fi gata.
„Sunt in permanent contact cu executantul si proiectantii lucrarii. Contractul cu municipalitatea stipuleaza ca in aproximativ 10 luni sa fie finalizata aceasta constructie, dar depinde si de vreme acest lucru. Totul este in regula si din punctul de vedere al documentatiei, existand autorizatie de constructie. Lucrarile au fost intarziate mai multe luni, pentru ca am avut o procedura mai lunga de indeplinit privind expropierea terenurilor”, a declarat primarul George Scripcaru.
Tronsonul al doilea al soselei ocolitoare va avea 7 km si urmeaza sa lege DN 11 de DN 13. Artera de circulatie va scoate peste 22% din traficul greu care tranziteaza acum orasul pe traseul B-dul Garii-Aurel Vlaicu-Grivitei. Lucrarile au inceput simultan din ambele parti ale traseului ocolitoarei. Realizarea proiectului costa 11 milioane de euro, iar fondurile sunt asigurate de la bugetul local.

S.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.