Programul cinematografelor brasovene

Programul cinematografelor brasovene

0 131

Go Multiplex

Vineri – Joi: 17:30 19:30 21:30
Aurul nebunilor (Fool’s Gold)
Regia: Andy Tennant
In rolurile principale: Matthew McConaughey, Kate Hudson, Donald Sutherland
Gen: Aventuri, Comedie, Romantic, Thriller
Ben „Finn” Finnegan (Matthew McConaughey) este un vanator de comori, afabil si modern, obsedat sa gaseasca legendara zestre a coroanei din secolul XVIII – 40 de cufere cu bogatii, care au fost pierdute in largul marii in anul 1715. In aceasta aventura, Finn si-a sacrificat inclusiv mariajul cu Tess (Kate Hudson).

Vineri – Joi: 17:00 21:00
Fotografii bantuite (Shutter)
Regia: Masayuki Ochiai
In rolurile principale: Joshua Jackson, Rachael Taylor
Gen: Horror, Mister, Thriller
Un cuplu de tineri casatoriti descopera imagini terifiante, spectrale developand pozele unui accident inspaimantator. Incep sa investigheze cazul, dar isi dau seama ca unele mistere e mai bine sa ramana nedezlegate.

Vineri – Joi: 18:00 20:00 22:00
Stapanii strazilor (Street Kings/The Night Watchman)
Regia: David Ayer
In rolurile principale: Keanu Reeves, Hugh Laurie
Gen: Crima, Drama, Thriller
In STAPANII STRAZILOR, David Ayer, un fiu al orasului Los Angeles, isi indreapta camera de filmat catre strazi care nu seamana cu cele din cartile postale ilustrate, el concentrandu-se asupra unui oras al contradictiilor, ale caror consecinte sunt, de multe ori, tragice. Keanu Reeves joaca rolul principal, acela al lui Tom Ludlow, un politist cu experienta, care isi reface cu greu viata, dupa moartea sotiei sale. Cand dovezile sugereaza ca a luat parte la executia unui coleg politist, el este silit sa infrunte traditiile politienesti pe care le-a respectat pe parcursul intregii sale cariere. Hotarat sa nu se de batut el reuseste sa faca dreptate si sa nu se lase influentat de cei din jur.

Vineri – Joi: 19:00
Ultimele dorinte (The Bucket List)
Regia: Rob Reiner
In rolurile principale: Morgan Freeman, Jack Nicholson
Gen: Aventuri, Comedie, Drama
In urma cu multi ani, profesorul de filosofie al lui Carter Chambers (Morgan Freeman) daduse drept tema studentilor sai alcatuirea unei liste cu tot ceea ce si-ar dori sa faca si sa vada inainte de a-si da obstescul sfarsit. Insa realitatea vietii de adult i-a schimbat planurile. Casatoria, copiii, miile de griji zilnice si cei 46 de ani de serviciu ca mecanic auto au transformat treptat aceasta lista de dorinte intr-o amintire cu gust amar, reducand-o la un exercitiu mental prin care Carter facea ca timpul sa treaca mai repede in timp ce repara masini.

Cinema Modern

Luni – Joi: 17:30 20:00
Fata taiata in doua (La fille coupee en deux/The Girl Cut in Two)
Regia: Claude Chabrol
In rolurile principale: Benoit Magimel, Ludivine Sagnier
Gen: Drama
O tanara femeie care vrea cu orice pret sa reuseasca in viata (Ludivine Sagnier) ii face pe toti din jurul ei sa se indragosteasca de ea, datorita exuberantei si veseliei sale. Ea se indragosteste de un celebru scriitor (Francois Berleand(, dar este atrasa si de un dezechilibrat mostenitor al unui trust international (Benoit Magimel). Cu care va ramane pana la urma?

Cinema Bulevard

Luni – Joi: 17:00 19:30
Fiecare vede altceva (Vantage Point)
Regia: Pete Travis
In rolurile principale: Dennis Quaid, Matthew Fox
Gen: Actiune, Drama, Thriller
In thrillerul de maxima actiune, produs de Columbia Pictures, „Fiecare vede altceva”, opt oameni diferiti, fiecare cu punctul sau de vedere, incearca sa descopere un singur adevar privitor la culisele unei tentative de asasinat asupra presedintelui Statelor Unite. Thomas Barnes (Dennis Quaid) si Kent Taylor (Matthew Fox) sunt doi agenti ai Serviciului Secret, insarcinati cu paza presedintelui Ashton (William Hurt), aflat la un summit hotarator asupra razboiului global impotriva terorismului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.