Expozitie unica in Romania, pe litoral

Expozitie unica in Romania, pe litoral

0 144

Delfinariul din Constanta va fi pe perioada verii punctul de atractie al turistilor. Sapte rechini si 14 pesti piranha capturati din Atlantic, respectiv din Amazon, au fost adusi pentru a “ingrozi” vizitatorii.
Expozitia, unica in Romania, ramane deschisa pana la sfarsitul sezonului estival. Cei sapte rechini si 14 piranha au fost capturati acum doi ani. Exemplarele au fost capturate din libertate, din Oceanul Atlantic, l?ng? Miami, cel mai mic rechin fiind evaluat la 40.000 de euro, iar cel mai mare la 60.000 de euro. Rechinii au fost transportati cu trei tiruri speciale din Italia, in acvarii cu o capacitate de 30.000 de litri. Piranha si rechinii mananca zilnic peste 20 de kilograme de pui.
Turistii care doresc sa ii vada, pot merge la delfinariul din Constanta, expozitia fiind deschisa pana la data de 1 octombrie 2008. Pretul unul bilet este de 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru copii.
Organizatorii vor sa aduca in statiunea Mamaia si un spectacol de circ, in care un om sa se scufunde in bazinele cu pesti piranha si cu rechini, fara sa fie devorat de viu de temutele exemplare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.