Zonele de agrement de sub Tampa au fost redate brasovenilor

Zonele de agrement de sub Tampa au fost redate brasovenilor

0 164

Vineri, 23 mai, a avut loc inaugurarea a doua obiective turistice reprezentative din Brasov. Este vorba despre cladirea Olimpia, care a fost consolidata si reparata capital de Consiliul Judetean Brasov, si Complexul Agrement, situat pe aleea de sub Tampa, un obiectiv de asemenea renovat de Consiliul Judetean Brasov.

Olimpia, redata brasovenilor
Din initiativa Consiliului Judetean Brasov, cladirea „Olimpia” a fost consolidata, iar interioarele au fost refunctionalizate, astfel ca momentan cladirea asigura toate conditiile atat pentru desfasurarea activitatii curente a clubului „Societatea de Patinaj”, cat si pentru celelalte manifestari care ar putea fi organizate aici. Lucrarile de reabilitare au fost ample si complexe, cladirea fiind consolidata, fiind montate noi instalatii electrice, termice si de aer conditionat, iar acoperisul a fost in intregime inlocuit. De mentionat este faptul ca Olimpia isi pastreaza in intregime aspectul de la sfarsitul secolului al XIX-lea. Cladirea “Olimpia” dateaza din 1894 si a fost construita pentru Asociatia saseasca de Patinaj. Inaugurarea de vineri, a fost urmata de un concert sustinut de formatia Directia 5.

Un loc de recreere
Complexul Agrement de sub Tampa, care a stat in paragina mai bine de 15 ani, a fost redat brasovenilor si turistilor, tot la initiative Consiliului Judetean. Cu ocazia inaugurarii, care a avut loc vineri, a fost organizat un meci de fotbal pe noul teren sintetic realizat in vecinatatea complexului.
Complexul „Agrement” a fost pentru multi dintre brasoveni un loc de relaxare si recreere. Din cauza unor probleme juridice obiectivul nu a putut fi reabilitat, insa imediat dupa ce au fost clarificate toate problemele, Consiliul judetean a dat drumul la lucrari. Vara, la agrement va fi teren de fotbal, baschet, volei, tenis, iar iarna patinoar artificial. Complexul va avea o popicarie si un centru de sanatate, cu masaj, sauna si sala de forta.

L.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.