S-a deschis centrul pentru persoane varstnice de la Brasov

S-a deschis centrul pentru persoane varstnice de la Brasov

0 166

Dupa cum se arata pe noul site de cinci stele al Primariei Brasov, primarul a participat saptamana trecuta la un eveniment local extrem de important pentru comunitatea brasoveana.
Este vorba de deschiderea Centrului pentru Persoane Varstnice din cartierul Valea Cetatii. Acest centru a fost amenajat ca urmare a unui parteneriat intre autoritatile locale si o firma privata si face parte din centrul de agrement amenajat in acest cartier, care mai cuprinde, pe timpul iernii un patinoar acoperit, iar vara doua terenuri de minifotbal.
,,Este cel de al treilea centru pentru persoane varstnice pe care il inauguram la
Brasov. Persoanele in varsta pot veni aici in fiecare zi, de dimineata pana seara, pentru a
socializa si a-si petrece timpul intr-un mod placut. Se pot uita la televizor, pot juca impreuna diverse jocuri (sah, carti, table etc) pot sa faca diferite activitati creative, pictura pe sticla, icoane, se pot intalni cu prietenii si cunoscutii. […]Aceste centre sunt modul nostru de a multumi persoanelor in varsta pentru ceea ce au facut pentru noi si pentru acest oras, este modul in care ne aratam pretuirea fata de parintii si bunicii nostrii” a declarat primarul George Scripcaru, la inaugurarea de miercurea trecuta a acestui centru.

S.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.