Ce faci in weekend

Ce faci in weekend

0 147

Libraria „Okian” va invita simbata, 17 mai, ora 17,00, la vernisajul expozitiei de pictura a Doinei Liliana Danescu – „Africa miraculoasa – Irealul unei lumi”. Evenimentul va fi prezentat de Veronica Bodea Tatulea. Intrarea este gratuita.
De asemenea, la Galeria Europe puteti vizita pana pe data de 23 mai, expozitia de arta plastica „Culori de primavara”, semnata de Teodor Visan. Expozitia este organizata de Uniunea Artistilor Plastici din Romania filiala UAP Galati impreuna cu Galeria Europa.
Galeria de Arta Kron Art din Brasov gazduieste in perioada 6 mai – 23 mai expozitia de fotografie „Semne” de Simona Ciubotariu

Spectacole la teatru
Teatrul „Sica Alexandrescu” asteapta iubitorii de teatru din Brasov la acest sfarsit de saptamana cu doua piese de exceptie.
Sambata, 17 mai, de la orele 19.00, sunteti invitati la Sala Mare a Teatrului la spectacolul „Fanteziile sexuale ale sotului meu aproape ca m-au innebunit” de John Tobias. Regia: Puiu Serban. Decor: Mihai Madescu. Costume: Luana Dragoiescu. Cu: Gabriela Butuc, Mihai Bica, Viorica Geanta Chelbea, Demis Muraru,Dragos Dumitru Traducerea: Costin Manoliu si Anna Maria Popa.
Pretul biletelor: categ. I. 11 lei; categ. II. 9 lei
Pret redus pentru pensionari, elevi, studenti: 5 lei
Duminica, 18 mai 2008, incepand cu orele 19.00, Teatrul de Comedie Bucuresti prezinta la Brasov, piesa „Domnu’ Goe” de I.L. Caragiale. Regia: Dan Tudor. Scenografia: Doru Zanfir. Coregrafie: Florin Fieroiu. In distributie: Gabriel Costea, Carmen Moruz, Oana Huiu, Mirela Bors, George Custura, Marius Cisar.

Teatru pentru copii
Nici cei mai mici iubitori de teatru din Brasov nu au fost uitati. Ca in fiecare duminica, Teatrul Arlechino din Brasov ii asteapta pe micuti la spectacol. Petru aceasta saptamana a fost programat spectacolul „Pestisorul de aur” de Adrian Munteanu si Liviu Steciuc. Reprezentatiile vor avea loc incepand cu orele 10.30 si 12.00.
De asemenea, in perioada 3 mai – 3 iunie, in holul teatrului Arlechino puteti vizita expozitia „SEMNE SI MINUNI DIN CEALALTA ROMANIE”, cu lucrari in tempera, guas si fotografii realizate de catre minunati elevi de dincolo de Prut.
Week-end placut!

Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.