Filmele saptamanii 15-21 mai 2008

Filmele saptamanii 15-21 mai 2008

0 155

Cinema Modern

Vineri – Sambata: 17:30 20:00

Duminica: 17:30 20:00 22:00

Luni – Joi: 17:30 20:00

Dragostea in vremea holerei (Love in the Time of Cholera)

Regia: Mike Newell

In rolurile principale: Javier Bardem, Giovanna Mezzogiorno

Gen: Drama, Romantic

Nominalizat la Premiul Oscar, actorul Javier Bardem joaca rolul lui Florentino Ariza, poet si functionar telegrafist, care descopera iubirea vietii sale cand o vede pe Fermina Daza (Giovanna Mezzogiorno) pe fereastra vilei tatalui acesteia. Dupa o serie de scrisori pline de pasiune, Florentino reuseste treptat sa cucereasca inima frumoasei, dar tatal ei (John Leguizamo) este furios cand afla de povestea celor doi si jura sa nu ii lase niciodata sa fie impreuna.

Cinema Bulevard

Vineri – Sambata: 17:00 19:30

Duminica: 17:00 19:30 22:00

Luni – Joi: 17:00 19:30

Razboiul lui Charlie Wilson (Charlie Wilson’s War)

Regia: Mike Nichols

In rolurile principale: Julia Roberts, Tom Hanks

Gen: Biografic, Drama

Charlie Wilson’s War – Razboiul lui Charlie Wilson este povestea adevarata a unui congresmen care gusta placerile vietii, dar se implica si in cursul istoriei, intr-un mod inedit si original, reflectata intr-un film care combina nervul povestirii cu pitorescul lumii anilor’80, politica cu sampania, fardul cu diplomatia.

Cinema Go Multiplex

Vineri – Joi: 17:30 19:30 21:30

Jumper: Oriunde, Oricand (Jumper)

Regia: Doug Liman

In rolurile principale: Samuel L. Jackson, Hayden Christensen, Jamie Bell

Gen: Actiune, Aventuri, SF, Thriller

David Rice a crescut cu o putere misterioasa pe care si-ar dori-o multi. Are o mobilitate deplina, e capabil sa strecoare prin cea mai mica gaurica si sa ajunga, prin spatiu – timp, in orice oras, orice cladire, orice loc pe care si l-ar dori. Intr-o clipita poate „sa sara” dintr-o parte a pamantului in alta si inapoi – poate sa faca turul a douazeci de apusuri diferite in aceeasi seara, poate sa ia micul dejun la Sfinxul egiptean, sa petreaca ziua in Australia, apoi sa dea o fuga la Paris pentru cina si sa se bucure de un desert in Japonia. Poate trece prin ziduri si sisteme de siguranta ale bancilor, poate intra in cele mai inaccesibile camere. Pana acum, si-a folosit puterile pentru a fugi de trecutul sau, pentru a profita de o bogatie nesfarsita, pentru a ramane incredibil de independent. Nu a cunoscut niciodata limitele, granitele sau consecintele. Si nici adevaratele legaturi pana acum.

Vineri – Joi: 17:00 19:00 21:00

Puzzle mortal IV (Saw IV)

Regia: Darren Lynn Bousman

In rolurile principale: Tobin Bell, Costas Mandylor

Gen: Crima, Horror, Thriller

Jigsaw si ucenica sa Amanda au murit. Acum, la stirea ca detectivul Kerry a fost ucis, doi experimentati agenti FBI, Strahm si Perez, ajung la locul faptei pentru a vedea cum detectivul Hoffmann incearca sa-si dea seama ce s-a intamplat cu ramasitele lui Jigsaw si cu puzzle-ul pus la cale de acesta. Cand comandantul SWAT este rapit si aruncat intr-un puzzle asemanator, ultimul ofiter vizat de Jigsaw are doar 90 de minute pentru a ocoli capcanele acestuia si pentru a-si salva un vechi prieten.

Vineri – Joi: 16:30 20:00

Va curge sange (There Will Be Blood)

Regia: Paul Thomas Anderson

In rolurile principale: Daniel Day-Lewis, Paul Dano

Gen: Drama, Thriller

Cand Plainview primeste un pont misterios, conform caruia ar exista un orasel in Vest unde un intreg ocean de titei tasneste din pamant, isi ia fiul pe nume H.W. (Dillon Freasier) si pleaca sa isi incerce norocul in prafuitul orasel Little Boston. In acest loc dur, unde principala distractie este biserica infiintata de charismaticul predicator Eli Sunday (Paul Dano), Plainview si H.W. dau lovitura cea mare. Dar in timp ce titeiul ii imbogateste pe toti, totul pare sa se schimbe, iar conflictul capata proportii si toate valorile umane – iubire, speranta, comunitate, convingere, ambitie si insasi legatura dintre un tata si fiul sau – sunt puse in pericol de coruptie, deceptie si titeiul care curge in valuri.

L.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.