Investitii de 60 de milioane de euro in cartiere brasovene

Investitii de 60 de milioane de euro in cartiere brasovene

0 140

Cartierele rezidentiale apar ca ciupercile dupa ploaie in marile orase din tara noastra, iar Brasovul nu face nici el exceptie.
Ma intreb cat de profitabile sunt aceste investitii si daca se gasesc clienti pentru ofertele de mii de euro propuse de dezvoltatorii imobiliari.
Cert este ca un nou investitor, compania brasoveana Agetaps, doreste introduca 60 de milioane de euro pentru construirea unui cartier rezidential de 700 de vile plus un hotel. Acesta va fi amplasat in zona Bunloc, adica la intrarea in Brasov, dinspre Predeal.
Ansamblul va ocupa o suprafata de aproximativ 2,5 hectare, dintre care 80 000 de metri patrati vor fi construibili. Hotelul e patru stele va avea o capacitate totala de 80 de camere.
Daca totul va decurge conform planului din proiecte, lucrarile ar trebui sa inceapa deja inca din aceasta toamna, urmand sa fie finalizate dupa aproximativ trei ani.
Agetaps a fost infiintata in anul 1994 si are in prezent 200 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de geamuri termopan si tamplarie pvc si contstructii hale industriale.

S.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.