Premieri nejustificate

Premieri nejustificate

0 131

In perioada 2006 – 2008 Ministerul Justitiei a fost pastorit, dupa cum se stie, de ministrul Chiuariu. Iar Chiuariu si-a ingrijit bine oitele si berbecii din turma aflata in imediata sa apropiere, adica in minister, neglijand in schimb turmele de pe alte picioare de plai.
Astfel, in perioada mai sus aratata, cei ira 400 de angajati ai ministerului au primit prime in valoare totala de 3 (trei) milioane euro.
Cea mai mare prima a incasat-o colaboratoarea cea mai apropiata ministrului, Iulia Scanteie, care a strans per total 100.000 lei.
Nici ceilalti angajati ai ministerului nu au iesit rau, media fiind de 1.800 lei/om. Iar aceste sume au fost completate de celelalte indemnizatii asigurate prin lege.
Cum sa nu ramai blocat vazand aceste cifre? Si de ce sa te mire sentimentul de frustrare si cel de indignare care tinde sa te cuprinda?
In acest timp judecatoriile si parchetele se plang de lipsa rechizitelor si biroticii, de mobilierul invechit si de spatiile insuficiente pentru volumului de lucru. Ca sa nu mai vorbim de situatia din puscariile supraaglomerate si cu hrana de proasta calitate – chiar daca detinutii merita privatiunea de libertate, nu este nevoie sa fie hraniti cu laturi.
Oare ce masuri si impotriva cui vor fi luate in urma acestor dezvaluiri?
Sau naftalina va acoperi intamplarea, spre folosire in cine stie ce ocazie delicata?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.