Zilele Scolii de Arte Brasov

Zilele Scolii de Arte Brasov

0 161

Scoala Populara de Arte si Meserii „Tiberiu Brediceanu” din Brasov aniverseaza in acest an 80 de ani de existenta. Cu acest prilej, in perioada 12-27 mai, va fi organizata o noua editie a Zilelor Scolii de Arte Brasov, manifestare ajunsa in acest an la editia cu numarul XXXV.
In cadrul evenimentului vor avea loc spectacole festive, expozitii de pictura, grafica, spectacole folclorice, concerte de muzica clasica etc.
Startul evenimentului a fost dat luni, 12 mai, cand, la sediul scolii a fost dezvelita o placa comemorative Tiberiu Brediceanu, parintele Conservatorului ASTRA Brasov (1928). De asemenea, cu aceasta ocazie, a fost vernisata, in holul Centrului Cultural „Reduta” o expozitie de grafica, pictura, sculptura, arta decorativa, iconografie, arta fotografica.
Zilele Scolii de Arte coninua marti, 13 mai, de la ora 18,00, cand, la sala de spectacol a „Redutei” va avea loc Spectacol festiv – muzica usoara si dans modern.
Incepind de miercuri, 14 mai, spectacolele vor avea loc in sala festiva a Scolii de Arte. Astfel, sunteti invitati incepand cu 18.00, la spectacolul folcloric – „Drag de cant in Tara Barsei”.

Programul evenimentului
Joi, 15 mai, ora 18,00, spectacol muzica usoara – „Primavara muzicala”.
Vineri, 16 mai, ora 18,00, Concert de muzica clasica vocala.
Luni, 19 mai, ora 18,00 – Concert de muzica clasica sustinut de copii.
Marti, 20 mai, ora 18,00 – Concert de muzica clasica instrumentala.
Joi, 22 mai, ora 18,00 – „Vreau sa fiu vedeta” – spectacol de muzica usoara (copii).
Vineri, 23 mai, ora 18,00 – Spectacol de teatru – „Teatru din asternut”.
Luni, 26 mai, ora 18,00 – sala de spectacol a Centrului Cultural „Reduta”. „Pe aripile muzicii si dansului” – spectacol muzical-coregrafic.
Marti, 27 mai, ora 18,00, la sala Teatrului „Arlechino” – „In vesmintul astrelor” – parada vestimentara.

L.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.