Elevii sunt mai „Aproape de animale”

Elevii sunt mai „Aproape de animale”

0 149

Elevii de clasa a III-a si a IV-a care studiaza in zece scoli brasovene vor studia o noua materie. Cursul „Copiii invata sa protejeze animalele” va fi introdus in programa scolara a copiilor din ciclul primar, care vor studia dupa manualul intitulat „Aproape de animale”. Acesta este rezultatul unui protocol semnat intre fundatia pentru protectia animalelor Vier Pfoten Romania si Inspectoratul Scolar Judetean Brasov.
Scopul introducerii cursului despre protectia animalelor este acela de a-i educa pe cei mici sa respecte animalele, sa aiba un comportament potrivit fata de acestea, dar si pentru a imbunatati relatia viitorilor adulti cu animalele. Cursul va cuprinde dezbateri si activitati pe teme cum ar fi „Daca as fi pasare“, „Si animalele au casa“, „Animalele au puteri magice“, „Animale de companie“.
De mentionat este faptul ca Fundatia Vier Pfoten Romania va oferi gratuit elevilor si cadrelor didactice materialul de studiu reprezentat prin cartea „Aproape de animale“. De asemenea, Vier Pfoten va asigura formarea profesionala a tuturor cadrelor didactice participante la curs, precum si suportul pentru diverse evenimente organizate cu copiii pe durata cursului.

L.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.