O dieta echilibrata pentru sanatate

O dieta echilibrata pentru sanatate

0 152

O dieta dezechilibrata produce o multime de riscuri, printre care putem arata urmatoarele:
– Un sistem imunitar slabit, care poate duce la infectii si imbolnaviri frecvente.
– Osteoporoza sau un sstem osos fragil.
– usculatura slabia si n tonus scazutal pielii, care duc la imbatranire prematura.
Indiferent de greutatea pe care o aveti, indiferent cat astigati si indiferent de starea prezenta a sanatatii – mai ales in ultimul caz – trebuie sa consumati limente variate si de buna calitate. Caci doar o dieta echiibrata si bogata in substante nutritive necesre organismului va poate ajuta sa aratati si sa va simtiti bine.
Iar o nutritie adecvata inseamna prevenirea bolilor.
Cercetarile in domeniul nutritiei au dezvaluit niste aspecte importante cu privire la continutul unei diete sanatoase. Iata-le
– Pentru a va controla apetitul, pentru a va hrani si proteja muschiulatura, este important sa consumati proteine din soia, carne slaba si peste.
– Fructele si legumele colorate ofera fitonutrienti unuci si antioxidant, care protejeaza sanatatea tuturor organelor vitale in corpul uman.
– Fibrele din fructe, legume si unele cereale sunt importante pentru a mentine o functie echilibrata a colonului si pentru a elimina toxinele din corp
– Grasimile sanatoase de provenienta marina sprijina organismul in upta cu inflamatiile.Pe deasupra, aceste substante nutritive contribuie la sanatatea inimii si a pielii.
Iata doar cateva indicatii pentru o viata mai sanatoasa, oferite de Herbalife.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.