Sarbatorile Pascale la Urgenta

Sarbatorile Pascale la Urgenta

0 151

Fata de solicitarile din timpul Sarbatorilor de Iarna, zilele Pascale au fost, anul acesta, mult mai linistite in ce priveste solicitarile. Asta poate insemna ca brasovenii ori nu prea au avut bani ca sa se imbuibe, ori au tinut cont de sfaturile medicilor, astfel ca, fata de Iasi sau Bucuresti, la Urgente animatia nu a fost cea asteptata.
Si a fost bine asa.
Totusi au existat si nesatui care s-au indopat pana au dat in Colecistite, pancreatite, enterocolite si toate “-itele” acestea legate de aparatul digestiv.
Din pacate consumul de alcool peste masura si cu galeata – de fapt, si galeata este o masura daca o luam asa, nu? – au dus la cateva come alcoolice si, ce este mai rau, la galceava si divergente mai mari chiar decat intre politicieni, astfel medicii fiind obligati la carpaceli prin diferite locuri ale trupurilor prezentate de beligerantii aghezmuiti din belsug.Nici pe drumurile publice si sosele nu s-au petrecut prea multe evenimente, comparativ cu asteptarile, iar evacuarea bucurestenilor care au tinut sa sarbatoreasca Pastile la munte s-a desfasurat aproape normal, cu unele probleme intre Predeal si Sinaia.
Aceasta este statistica pana luni,28 aprilie, la ora pranzului si sa speram ca brasovenii nu-si vor da in petec in ultimele ore ale minivacantei.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.