TRAGEREA SPECIALA LOTO 6/49 A SARBATORILOR DE PASTI

TRAGEREA SPECIALA LOTO 6/49 A SARBATORILOR DE PASTI

0 206

TRAGEREA SPECIALA LOTO 6/49 A SARBATORILOR DE PASTI

Cu ocazia Sarbatorilor de Pasti, Loteria Romana organizeaza, duminica, 27 aprilie, Tragerea Speciala Loto 6/49 a Sarbatorilor de Pasti.
Special pentru aceasta tragere, Loteria Romana suplimenteaza fondul de castiguri al categoriei I cu suma de 500.000 lei.
Va reamintim ca, in prezent, la aceasta categorie se inregistreaza un report in valoare de aproximativ 18,6 milioane lei.
Aceasta nu este singura surpriza pe care a pregatit-o Loteria Romana jucatorilor sai cu ocazia Sarbatorilor de Pasti. In vederea recompensarii participantilor fideli la jocul Loto 6/49, Loteria Romana organizeaza Tombola Sarbatorilor de Pasti pentru care se pun in joc 100 de premii a cate 10.000 lei. La aceasta tombola, pot participa toate persoanele care joaca la Tragerea Speciala Loto 6/49 a Sarbatorilor de Pasti.
Desemnarea castigatorilor la Tombola Sarbatorilor de Pasti se va face in urma unei extrageri care va avea loc in data de 4 mai 2008. Lista castigatorilor va fi afisata in agentiile loto incepand cu data de 5 mai 2008, pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro si va fi publicata in revista Loto Prono din data de 6 mai 2008.
Loteria Romana ureaza, cu aceasta ocazie, tuturor jucatorilor sai SARBATORI FERICITE !

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.