PER – ecologistii

PER – ecologistii

0 157

Este o formatiune politica mai putin cunoscuta, pentru ca ii lipseste virulenta nesimtita, stil „martorii lui Iehova” pe plan politic a pedelistilor, sau suficienta supeioara amestecata cu niste culori de mahala – la figurat, fara referire la Vanghelie sau Nita – dovedita de pesedisti.
Fata de alte tari, unde ecologistii au un cuvant greu de spus in procesul de guvernare – priviti, de pilda, Germania, si cine a fost pe acolo poate face o comparatie cu ce se petrece la noi – in Romania ecologismul este la inceuturi, neafirmandu-se nu atat din lipsa de idei benefice, ci din bunul simt al unor oameni care nuvor sa convinga ciu bata, ci cu vorba, care nu vor sa imbete cu promisiuni, ci prin fapte.
Si fapte s-a petrecut, atat in tara, cat si la Brasov, prin aciuni de curatire a mediului care ne inconjoara.
Dar ecologistii nu vor sa curete doar natura de jegurile lasate de niste excursionisti nesimtiti, ci vor sa curete si societatea de aemenea „animale”. Iar acest lucru nu se poate face decat cu ajutorul celor care doresc o viata mai curata din toate puncele de vedere, aici fiind vorba de dumneavoastra, stimti cititori care sunteti lectoratl si care doriti limpeziea apelor vietii cotidiene.
Dar despre acesta tema in materialele vitoare.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.