Gamma Ray vine la Artmania 2008

Gamma Ray vine la Artmania 2008

0 155

Veste buna pentru metalistii din Romania. Formatia germana de gen, Gamma Ray, si-a confirmat prezenta la Artmania Festival 2008, care va avea loc la Sibiu, intre 18 si 20 iulie, germanii urmand sa cante pentru prima data in Romania. Concertul trupei va avea loc sambata 19 iulie. Avand la activ nu mai putin de noua albume de studio, Gamma Ray este una dintre trupele cele mai cunoscute din metalul european, concertand, de-a lungul timpului, alaturi de formatii precum Helloween, Stratovarius sau veteranii de la Rage.
Istoricul treupei este unul interesant. La patru ani dupa ce cantaretul german Kai Hansen a format legendara trupa Helloween, acesta a decis sa paraseasca formatia si sa puna bazele Gamma Ray, in 1988, alaturi de vocalul Ralf Sheepers. Cei doi intentionau sa inregistreze un material, asa ca l-au recrutat pe basistul Uwe Wessel si tobosarul Matthias Burchardt, alaturi de alti cativa muzicieni.
Pana in prezent, cea de-a treia editie a Artmania Festival 2008 ii mai numara printre invitati pe Agua de Annique (ex voce The Gathering) si Tiamat, Leveas Ezes si Atrocity.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.