Turism ecologic in zona Vladusca

Turism ecologic in zona Vladusca

0 142

Sambata, 19 aprilie 2008, Clubul pentru Protectia Naturii si Turism in colaborare cu Administratia Parcului National Piatra Craiului si Amicii Salvamont organizeaza o actiune de plantare de puieti in zona Vladusca (M-tii Piatra Craiului). Actiunea va cuprinde aproximativ 70 de voluntari implicati direct in desfasurarea acestei activitati.
Manifestarea vine ca urmare a necesitatii reimpaduririi zonei alese de Administratia Parcului National Piatra Craiului pe fondul defrisarilor din ultima perioada. Logistica necesara bunei desfasurari a actvitatii este asigurata de Parcul National Piatra Craiului Cei care doresc sa participe la aceasta actiune se pot inscrie la plantare_crai@cpnt.ro. Pentru mai multe detalii puteti accesa www.cpnt.ro. Data limita pentru a va inscrie este joi, 17 aprilie.
Clubul pentru Protectia Naturii si Turism (CPNT) este o organizatie nonguvernamentala studenteasca axata pe actionarea in sprijinul protejarii mediului si practicarii turismului ecologic. C.P.N.T., este format din aproximativ cincizeci de voluntari care participa la numeroase actiuni cu specific montan (tabere, competitii) si se implica activ in proiectele de mediu derulate de asociatie.

Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.