Sala Sporturilor gazduieste expozitii de constructii

Sala Sporturilor gazduieste expozitii de constructii

0 145

Sala Sporturilor gazduieste zilele acestea o expozitie extrem de variata si utila pentru cei interesati de domeniul constructiilor.
Este vorba de cea de-a VI-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii Camex deschisa publicului larg pana sambata.
Sub cupola cladirii Sali Sporturilor se afla doua expozitii ale firmelor Imobilis si Finexpo. Pe langa acestea, vizitatorii vor putea lua parte la Forumul Economic in Constructii „Construct Week” precum si la seara de excelenta Camex.
Studentii sau proaspetii absolventi ai facultatilor de arhitectura pot participa la concursul dedicat lor, cu tema „Acoperis cu personalitate”. Cel mai interesant design va fi apreciat si premiat de Ordinul Arhitectilor din Romania – filiala regionala Brasov, Harghita si Covasna.
„La Camex sunt asteptati sa participe arhitecti, proiectanti, investitori si dezvoltatori imobiliari, ingineri, distribuitori de materiale de constructii, dar si persoane interesate de construirea sau amenajarea unei case”, a declarat Raluca Puscasu, coordonator PR&Media Buying, citata de cotidianul local Buna Ziua Brasov.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.