Reduceri RATBV pentru elevi si pensionari

Reduceri RATBV pentru elevi si pensionari

0 159

Consiliul Local a avut o sedinta productiva luni. Printre mai multe proiecte sociale care au fost discutate si adoptate, edilii locali au decis instituirea unor reduceri petru elevii si pensionarii brasoveni.
In acest sens ei au decis acordarea de gratuitati pentru pensionarii braoveni si instituirea unei reduceri de 50 % pentru elevii din invatamantul preuniversitar in ceea ce priveste transportul in comun.
Pe langa acestea, au mai fost luate in considerare introducerea de gratuitati si reduceri la evenimentele culturale din oras. Astfel, spectacolele institutiilor de cultura aflate sub autoritatea municipalitatii vor putea fi vizionate la tafi redus de acestia.
Singura situatie controversata cu care membrii Consiliului Local nu au fost de acord, este instituirea de gratuitati pentru pensionari pe Linia 20 care face legatura intre Livada Postei si Poiana Brasov. Pensionarii nu vor putea urca in Poiana gratis, nici in week-end, nici in timpul saptamanii. Motivul pentru care nu a fost adoptata o astfel de masura se datoreaza faptului ca linia RATBV va fi externalizata.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.