Ford Focus lansat de Romcar

Ford Focus lansat de Romcar

0 144

Romania este tara paradoxurilor: este parasita de muncitorii autohtoni, dar cautata de strainii care vor sa se lanseza pe piata afacerilor. Autoritatile romane se confrunta cu doua feluri de probleme oarecum opuse: nu exista forta de munca, iar strainii cer permisiunea pentru deschiderea de afaceri in tara noastra.
Dupa mai multe companii care s-au hotarat sa-si mute resedinta pe terenuri mai primitoare, iata ca numarul lor pare sa creasca de la an la an.
Compania Ford a venit in Romania, fiind reprezentata pe piata autohtona de Romcar. Aceasta aduce modele Ford pe piata noastra inca din anul 1992.
Romcar va incepe astazi comercializarea noii versiunii a modelului Ford Focus, la preturi de baza cuprinse intre 12.762 de euro si 16.088 de euro, inclusiv TVA, dupa cum relateaza Mediafax.
„Focus nu inceteaza sa ne surprinda. Cel mai bine vandut model Ford in Europa are deja o noua infatisare, care ii va consolida cu siguranta acest statut. Ne asteptam la performante ridicate pe piata romaneasca, avand in vedere ca se numara printre cele mai solicitate modele din gama Ford”, a declarat intr-un comunicat directorul general al Romcar, Catalin Gavra, citat de aceeasi sursa.
Modelul va fi disponibil in toate cele patru variante de caroserie (trei, patru, cinci usi si break) si patru variante de echipare, respectiv Ambiente, Trend, Ghia ?i Titanium.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.