Ziua Politiei serbata prin concursuri inter-scolare

Ziua Politiei serbata prin concursuri inter-scolare

0 147

Luni, 25 martie, s-a desfasurat cea de-a treia editie a Cupei Zilei Politiei. Elevii celoropt scoli generale brasovene s-au intrecut la cros, fotbal si tenis de masa, locul de desfasurare al evenimentului fiind Scoala Generala numarul 29, din cartierul Noua. Organizatorii s-au gandit si la elevii mai mici, cei din clasele I-IV avand si ei rezervat un concurs de pictura, unde au avut ca tema Ziua Politiei Romane. Evenimentul a fost unul apreciat de cei peste 180 de elevi, care s-au antrenat in concursurile puse la cale de catre organizatori.
„Cu ocazia zilei de 25 martie, Ziua Politiei Romane, Sectia nr. 4 a Politiei de Proximitate a incercat sa se apropie mai mult de elevi realizand un concurs la care sa participe elevii din scolile din zona Noua. Copiii au fost foarte incantati si au vrut sa-si arate abilitatile in activitatile desfasurate“, a explicat agentul de politie Paula Grigorescu.
Violeta Iancu, profesor de sport si organizatoarea concursului a declarat:„Zona Noua este o zona destul de periculoasa si dorim sa atragem copiii de partea noastra, sa se implice in activitatile pe care le desfasuram in parteneriat cu Sectia nr. 4 de Politie“. Organizatorii au oferit premii si medalii castigatorilor si au avut grija ca toti participantii la eveniment sa primeasca cadouri.
„Organizarea an de an a acestui eveniment este de bun augur, atat pentru comunitatea locala din cartier, cat si pentru elevii care, astfel, au sansa de a interactiona unii cu altii si de a lega prietenii”, Constantin Cristea, profesor de sport la Scoala generala 21, din Darste.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.