„Litoralul pentru toti” incepe luna mai

„Litoralul pentru toti” incepe luna mai

0 150

Programul „Litoralul pentru toti” va debuta anul acesta in data de 4 mai. Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului ,,Litoral” a lansat si in anul 2008 programul „Litoralul pentru toti”, program care cuprinde peste 2.500 de locuri de cazare si include oferte speciale pentru litoralul romanesc. Intr-un comunicat de presa emis de Asociatia „Litoralul”, se arata ca perioada de desfasurare a programului este 4 mai – 15 iunie 2008 si include si hoteluri de patru stele, alaturi de categoriiile de 3trei stele, doua stele si o stea.
Categoria de patru stele cuprinse doua hoteluri din Mamaia – Bavaria Blue si Florida. Pana in prezent, sunt inscrise 16 oferte, dintre care 11 in Mamaia, restul fiind pentru Costinesti, Saturn, Vama Veche, Jupiter.
Tarifele practicate pentru sase nopti de cazare, si care includ TVA si comisionul de 10 % cedat agentiilor de turism, sunt de 39 de lei/ sejurul la un hotel clasificat cu o stea, 159 de lei/ sejurul la hotel de 2 stele, 189 de lei/ sejurul la un hotel de 3 stele, respectiv, 360 de lei/ sejurul la un hotel de patru stele. Totodata, pentru hotelurile de patru stele pot fi procurate si bilete pentru un sejur de trei zile, la jumatate de pret, tarif ce include si micul dejun de tip bufet suedez. Biletele pentru toate hotelurile incluse in program vor fi puse in vanzare in agentiile de turism din toata tara.
Acest program este complementar celui anuntat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), „O saptamana la mare”, dar obiectivul este acelasi, de a oferi turistilor sejururi placute pe litoralul romanesc la preturi cat mai accesibile.
Asociatia Litoral impreuna cu ANAT- Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania vor asigura campania de promovare a acestui program.

Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.