Salon muzical la Casa Muresenilor

Salon muzical la Casa Muresenilor

0 151

Muzeul „Casa Muresenilor” organizeaza in colaborare cu Filarmonica Brasov, marti, 25 martie, incepand cu orele 17.00, „Salonul muzical Mozart”. Recitalul va fi sustinut de Alina Mara – vioara si Laurentiu Mara – viola. In program: W.A. Mozart – Duo pentru vioara si viola K.V. 423 si Duo pentru vioara si viola K.V.424. Biletele se pot procura de la sediul Filarmonicii din str. Apollonia Hirscher nr. 10 (tel. 477.813), de luni pana vineri intre orele 10.00-17.00. In ziua recitalului, biletele se pot procura si de la Muzeul „Casa Muresenilor”, incepind cu ora 16.00.

Recitalul de la ora cinci
Si miercuri, puteti petrece o seara speciala in compania muzicii de camera. Opera Brasov si Muzeul „Casa Muresenilor” organizeaza miercuri, 26 martie, ora 17.00, „Recitalul de la ora cinci”, sustinut de mezzosoprana Carmen Topciu, soprana Maria Petcu si pianista Sena Ducariu. In program, lucrari de Gheorghe Dima, Alfred Alessandrescu, Valentin Teodorian, Carmen Petra Basacopol, Vincenzo Bellini si Wolfgang Amadeus Mozart.
Recitalul are loc la sediul muzeului, intrarea publicului facandu-se pe baza de invitatii, in functie de numarul locurilor existente.

Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.