Investitii majore in Spitalul Judetean Brasov

Investitii majore in Spitalul Judetean Brasov

0 155

Daca intr-un articol anterior va spuneam ca este inca in proiect construirea unui nou spital judetean, iata ca si cele vechi „se updateaza”.
Astfel, Spitalul Judetean Brasov umreaza sa fie modernizat,iar costurile pentru o asemenea actiune se vor ridica la sase milioane de euro. Presedintele Consiliului Judetean doreste crearea unei cladiri dupa mult visatele si vehiculatele standarde europene, iar dotarile din unitatea medicala vor creste calitatile serviciilor.
Am inceput cu aripa mica a spitalului, si am mutat in aripa mare sectiile de chirurgie, de chirurgie plastica si de neurochirurgie, alte 20 de paturi urmand sa fie deplasate in Spitalul Astra”, a declarat acesta.
Mai mult decat atat, se pare ca nu este prima actiune de acest gen, dupa spusele presedintelui Consiliului Judetean: „noi investim deja de vreo cativa ani la acest spital, avem un sistem de incalzire modern, iar saptamana viitoare vom schimba toate geamurile cu termopane pentru a asigura si etanseitatea si protectia termica a cladirii. Vrem sa dam un exemplu cu acest spital urmand ca in urmatorii ani si celelalte spitale sa fie modernizate in masura in care merita sa fie modernizate”.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.