Ziua Pasapoartelor, sarbatorita la Brasov

Ziua Pasapoartelor, sarbatorita la Brasov

0 137

Miercuri, 19 martie 2008, Institutia Prefectului Judetul Brasov, organizeaza mai multe manifestari pentru a marca Ziua Pasaportului.
Astfel la orele 10.00, la sediul Institutiei Prefectului, camera 120 are loc Conferinta cu tema „Ziua Pasaportului”, la care vor participa reprezentanti ai structurilor Ministerului Internelor si Reformei Administrative, invitati din partea serviciilor deconcentrate, ai societatii civile, colaboratori, fosti angajati.
La orele 12.00 la Centrul Cultural Reduta va avea loc ceremonia de decernare a premiilor Concursului Pasaport European, concurs de desene adresat elevilor claselor I-IV. De asemenea tot la Centrul Cultural Reduta, din initiativa Institutiei Prefectului Judetul Brasov va avea loc un spectacol oferit de copii, pentru copii.
Incepand cu orele 13.30 la Serviciul Public Comunitar de Eliberare si Evidenta a Pasapoartelor Simple, incepe Ziua Portilor Deschise, toti cei interesati fiind invitati sa afle detalii despre modul in care se realizeaza un pasaport.

Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.