Mai trebuie putin Fuchs!

Mai trebuie putin Fuchs!

0 231

Cine nu a remarcat reclama in care o fetita, gustand mancarea, decreteaza: mai trebuie putin Fuchs! Vom avea destul, intrucat firma germana isi va deschide o fabrica in Romania, la Curtea de Arges. Constructia a inceput, urmand ca noua capacitate de productie sa fie data in folosinta in primul trimestru al anului 2009.
Fabrica de la Curtea de Arges, in care vor lucra aproximativ 300 de angajati, va transforma Romania intr-un centru logistic pentru afacerile sale din Europa de Est, deservind intreaga zona.
Dupa cum sustin reprezentantii firmei germane, aceasta detine pentru condimentele pe care le produce, propriile plantatii in Brazilia si in China. De la selectionarea semintelor si pana la produsul final, respectandu-se toti parametrii de calitate si siguranta fitosanitara.
Fondat in anul 1952, in localitatea germana Dissen, de catre Dieter Fuchs, grupul este cel mai mare producator si furnizor de condimente la nivel european iar la nivel mondial se claseaza pe locul al doilea. In Europa, Fuchs este prezent cu facilitati de productie in Germania, Franta si Romania. Fuchs activeaza si in Statele Unite, unde detine doua fabrici, in Brazilia si in China. In Romania Fuchs a intrat in anul 2001, infiintandu-si aici o filiala, Fuchs Condimente. Principalul obiect de activitate este producerea si distributia la nivel national a condimentelor, atat pentru industria alimentara, cat si pentru consumatorul en detail, punand la dispozitia acestora o gama de peste 200 de produse.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.