O saptamana de refacere in statiunile balneare

O saptamana de refacere in statiunile balneare

0 148

Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania deruleaza si in acest an campania „O saptamana de refacere in statiunile balneare”, care a debutat in data de 25 ianuarie si este valabila pana pe 31 mai 2008.
Pentru a oferi posibilitatea cat mai multor turisti sa acceseze aceasta campanie, au fost mentinute tarifele practicate in perioada de toamna-iarna 2007. Campania „O saptamana de refacere in statiunile balneare” este destinata tuturor categoriilor de turisti, iar pana in prezent s-au inscris societati de turism balnear din aproape toate statiunile balneare. Pachetul de servicii cuprinde 6 nopti de cazare cu mic dejun si 2 proceduri/zi, pe baza recomandarii medicale.
Tarifele sunt diferentiate pe categorii hoteliere si sunt valabile pentru 1 loc in camera dubla, astfel: pentru hotel 1 stea : 200 RON/pers, pentru hotel 2 stele : 270 RON/pers, pentru hotel 3 stele : 330 RON/pers. Tarifele cuprind TVA si comision de 10% pentru agentiile de turism vanzatoare.
Persoanele interesate de aceasta campanie se pot adresa agentiilor de turism din toata tara, Organizatiei Patronale a turismului Balnear din Romania (OPTBR – tel/fax: 021 322 01 88, email : optbr@bluescreen.ro) sau direct statiunilor pentru confirmarea perioadei si disponibilitatii locurilor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.