Concurs de streetdance pentru liceeni, la Brasov

Concurs de streetdance pentru liceeni, la Brasov

0 144

Liceenii din cinci orase ale tarii sunt asteptati sa ia parte la prima editie a „National Highschool Street Dance Cup”. Cele cinci orase sunt Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj si Oradea.


Pentru elevii liceelor brasovene, competitia va avea loc sambata, 15 martie 2008, la Centrul Cultural Reduta.


Prima competitie de acest gen din tara, „National Highschool Street Dance Cup”, isi propune sa reuneasca liceeni din cinci orase. Concursul se va derula pe etape, iar finalistii din fiecare oras vor ajunge vedete in gala de la Bucuresti, programata pentru 22 martie.


?


Premii in valoare de 3 mii de euro


Organizatorii evenimentului au pus in joc premii in valoare de 3.000 de euro. In competie s-au inscris deja elevi de la liceele Saguna, Mesota, Unirea si Informatica. Din fiecare liceu poate participa o echipa sau chiar mai multe, care trebuie sa prezinte un show de 4-6 minute.


Ca orice alt stil de dans, street dance-ul este o forma de exprimare a proprilor ganduri, trairi, sentimente si emotii precum si o forma de comunicare extrem de libera. In ultimii 10 ani, street dance-ul a cunoscut o evolutie nemaiintalnita pana acum. In Romania, numarul practicantilor acestui sport este in continua crestere.



?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.