Ce-ar fi Brasovul fara Botorog?

Ce-ar fi Brasovul fara Botorog?

0 187


Trecand pe langa Consiliul Judetean, l-am auzit pe Botorog strigand diverse la adresa Primarului si am zambit. Mi-am dat seama ca omul a intrat in peisaj si ca imi vine greu sa-mi imaginez viata in Centrul Administrativ al orasului fara el. Ne-am obisnuit sa-l stim la usa Consiliului Judetean, vestind lumii in versuri purtarea urata a Primarului!


Chiar m-am intrebat ce-ar fi Brasovul fara Botorog si mi-a fost oarecum teama sa-mi raspund. Omul a devenit atat de popular, atat de cunoscut, atat de mediatizat, incat daca de muzicuta de la Ceasul Primariei ne putem lipsi la o adica, de lozincile lui Botorog slobozite prin goarna de carton ce aduce a buciumul ce suna cu jale in poezia eminesciana, cu greu ne vom putea lipsi vreodata.


Fericit fie ceasul in care caprele si vacile lui au poftit la iarba Municipalitatii! A ramas omul fara animale, dar a primit in schimb o popularitate care o intrece cu mult pe a majoritatii alesilor judeteni ori locali. Daca de cutare consilier e posibil sa nu fi auzit nimeni, e aproape imposibil ca lumea sa nu fi auzit de Botorog.


Numele lui este pe buzele tuturor si nu mica mi-ar fi mirarea sa aud vreo cativa ca-l voteaza. Omul are rating, iar abnegatia cu care isi spune pasul este demna de lauda. Daca alesii nostri ar da dovada de aceeasi perserverenta in sustinerea intereselor cetatenilor am fi departe!


Revenind la prietenul nostru, el are un destin interesant. A devenit piesa principala a campaniei electorale pentru locale si oricum ai da-o si ai suci-o, nu-l poti sari din schema. Ca vorbesti de Scripcaru, ca vorbesti de Cancescu, vrei nu vrei, tot la Botorog ajungi.


Sa ne traiesti amice si sa te vedem tot mai sus: in copac, pe schela, pe Tampa


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.