Seria „Puterea Gandului” continua la Libraria Okian

Seria „Puterea Gandului” continua la Libraria Okian

0 170

Libraria „Okian” din Brasov va invita la un nou film din seria „Puterea Gandului”. Sambata, 1 martie, incepand cu orele 17.00, la mansarda Librariei brasovene veti putea urmari filmul „What dreams may come” (1998), in regia lui Vincent Ward. In rolurile principale: Robin Williams. Gen: Drama, Romantic. Durata: 101 minute


?


O poveste de dragoste pe taramuri de basm


In 1998, Robin Williams ne-a dus intr-un loc unde nu am mai fost pana acum. Pregateste-te sa intri pe cel mai frumos si magic taram la care visezi. „WHAT DREAMS MAY COME” este o puternica poveste de dragoste derulata pe taramuri de basm cum nu ati mai vazut niciodata.


Cand Chris Nielsen (Robin Williams) moare intr-un accident, el este condus de catre Albert (Cuba Gooding Jr.) prin Summerland o tara de vis plasmuita de imaginatia lui.


Aceasta este povestea de dragoste care tine pentru totdeauna, nu doar cat o viata de om, desfasurata intr-un cadru feeric, in regia lui Vincent Ward dupa scenariul lui


Ron Bass. Chris trece prin rai si prin iad pentru a-si regasi sotia, pe Annie. „What dreams may come” este dovada puterii pe care o pot da dragostea si curajul si a miracolelor pe care le putem infaptui cand nu ne dam batuti.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.