Ecran gigantic pe post de bilete la meci

Ecran gigantic pe post de bilete la meci

0 159

Maine seara, de la orele 19:00, fanii handbalului brasovean sunt asteptati sa umple pana la refuz Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibasi”. Unguroaicele de la Debrecen vin sub Tampa sa joace returul mansei din optimile de finala ale Cupei Cupelor, dupa ce au obtinut un egal, 30-30, in partida tur disputata in Ungaria impotriva rulmentistelor. Jocul de saptamana trecuta n-a multumit-o pe Mariana Tarca, cea care le reprosa fetelor pe care le antreneaza lipsa de concentrare in mentinerea unui rezultat ce le era la un moment dat favorabil. Si rulmentistele au fost de acord ca prestatia de la Debrecen n-a fost dintre cele mai bune si promiteau o atitudine mai combativa in retur.


La dozele de adrenalina ce se ghicesc fie si numai in declaratii, returul de maine cu unguroaicele se anunta incendiar. Temperatura se va masura nu doar in teren, ci si in tribune, unde vor lua loc circa 150 de sustinatori ai fetelor de la Debrecen. Alte cateva sute de fani brasoveni n-au apucat cele 1.500 de bilete puse in vanzare, epuizate de altfel in mai putin de 2 ore. Ca sa nu-i dezamageasca, Clubul Sportiv Rulmentul si Primaria Brasov au gasit o solutie: in fata Salii Sporturilor va fi montat un ecran urias pe care fanii ramasi pe dinafara vor putea urmari partida simultan cu cei aflati inauntru.


Dispozitivul organizat de jandarmi si politistii comunitari in zona este decis sa impiedice producerea oricaror incidente cu ocazia confruntarii de maine seara.


?


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.