Stelele lui Becali

Stelele lui Becali

0 161


Daca steaua becaliana de pe terenurile de fotbal pare sa urce datorita sambei si tangoului argentinian, inlocuind tiganeala manelelor si acoperind cat de cat indecenta unui Dumnezeu creat dupa chipul si asemanarea sa, ca sa-l slujeasca doar pe el, steaua lui politica a inceput sa apuna.


Crezand ca poate, cu bani mai multi sau mai putini, sa cumpere orice, a reusit, in mare parte, sa achizitioneze latrai ai societatii si prea putini din cei care? sa-I creada pe cuvant.


Si latraii i-au papat banii, fara sa dea nimic in schimb, iar cei cativa cinstiti au plecat din dezamagire.


Uitati-va, in Brasovul acesta al nostru, cate birouri PNG intalnesti (inca), prin tot felul de blocuri si locuinte, si cati bani a cheltuit pentru acestea si oamenii din ele, fara a gasi in schimb sapunul care sa-i indeparteze mirosul de oaie din gandire. Iar majoritatea oamenilor sai de incredere l-au tras in piept si, o parte dintre ei, sunt ajunsi chiar sub lupa penalului, iar cei ce au crezut cu cuget curat in promisiunile becaliste, se retrag complet dezamagiti.


In acest sens poate fi citat brasoveanul Constantin Oprea, vechi “tractorist”, care a sperat, printre altele, ca, asa cum a promis, Becali va licita pentru UTB si va prelua uzina. Uite ca nu a facut-o. Si la fel a procedat si cu multe alte promisiuni, dezamagind oamenii.


Asa ca noua generatie a imbatranit de timpuriu si oile zburda spre rapa.


?


Dan Bota ????

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.