Posturi de directori de scoli scoase la concurs de ISJ

Posturi de directori de scoli scoase la concurs de ISJ

0 152

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Brasov anunta scoaterea la concurs a unui numar de 62 de posturi de directori la unitatile scolare din judetul Brasov.


Cei interesati sa participe la concurs au la dispozitie cinci zile pentru inscriere. Dosarele pot fi depuse in perioada 18-22 februarie 2008, iar concursul se va desfasura in perioada 6-28 martie 2008.


Dosarul de inscriere la concurs se depune la inspectorul scolar pentru managementul resurselor umane si trebuie sa contina: cerere de inscriere, in care se mentioneaza si limba moderna pentru care opteaza; curriculum vitae (redactat dupa modelul comun european), copii, certificate „conform cu originalul” de catre conducerea unitatii de invatamant de la care provine candidatul; copii legalizate ale actelor de studii (diploma de bacalaureat, diploma de licenta sau echivalenta, foi matricole etc.); legalizarea acestora se face la biroul notarului public; adeverinta de vechime la catedra, in specialitate (in original); adeverinta cu punctajul si calificativele pentru ultimii 3 ani (in original); adeverinta medicala (in original) eliberata de un cabinet de medicina muncii; proiect de dezvoltare institutionala pentru unitatea de invatamant pentru care candideaza, in plic sigilat; cazier judiciar (in original); declaratie pe propria raspundere, sau adeverinta in original, care sa ateste ca nu a desfasurat activitati de politie politica; opisul dosarului, in doua exemplare; un exemplar se restituie cu semnatura persoanei care a inregistrat inscrierea. Dosarul se numeroteaza pe fiecare fila, iar numarul total de file se consemneaza in opis.


Cei interesati pot gasi regulamentul concursului, precum si lista posturilor scoase la concurs pe adresa de web a Inspectoratului Scolar Judetean Brasov: www.isj.rdsbv.ro.


?


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.