„Universitatea ANSIT” editia 2008

„Universitatea ANSIT” editia 2008

0 162

„Universitatea ANSIT” este un Program National de Educatie Alternativa pentru Tineret. Editia 2008 a programului se va derula in perioada 20 februarie – 15 martie 2008 la Predeal.


Programul “Universitatea ANSIT”? este un instrument specializat de politica sociala in domeniul tineretului, destinat cresterii sanselor de integrare profesionala a tinerilor lipsiti de oportunitati. In acelasi timp, programul isi propune dezvoltarea capacitatii institutionale a structurilor? asociative de tineret.


Programul se adreseaza studentilor, tinerilor defavorizati, tinerilor din mediul rural, tinerilor din organizatiile neguvernamentale de tineret, tinerilor recomandati de parteneri, tinerilor care s-au remarcat in diverse domenii.


Programul cuprinde patru module acreditate. Primele doua module cu tema „Managementul programelor si proiectelor” se vor desfasura in perioada? 20 februarie – 3 martie. Modulele cu tema „Managementul Organizational” au loc intre 3 si 15 martie.


Tematica abordata in cele doua module, isi propune sa orienteze tinerii, tinand? cont atat de partea teoretica:? Definitii, Concepte si Tipologii, dar si de toate etapele necesare unui astfel de curs pentru ca tinerii sa insuseasca instrumentele de lucru utilizate si sa le poata pune in aplicare.


Cursurile vor fi sustinute de traineri absolventi ai Programului „Training of Trainers” – program finantat de ANSIT si de specialisti ANSIT.


Absolventii cursurilor Programului „Universitatea ANSIT” vor beneficia de recunoasterea competentelor si a cunostintelor asimilate, prin eliberarea unui certificat de specializare.


Inscrierile au inceput in data de 6 februarie si continua pe toata perioada derularii programului, dar pana la o data limita de cel putin 5 zile lucratoare inainte de inceperea modulului pentru care s-a optat, astfel:


A1? ? inscrieri? pana la data de 12.02.2008 – Managementul programelor si proiectelor?


A2? ?? inscrieri? pana la data de 18.02.2008 – Management programelor si proiectelor?


A3?? – inscrieri pana la data de 22.02.2008 – Managementul organizational


A4?? – inscrieri pana la data de 29.02.2008 – Management organizational.


Pentru a completa formularul de inscriere, cei interesati pot accesa pagina web: http://www.ansitromania.ro/upload/brosura_2008.doc.


?


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.