Partii de schi noi in judetul Brasov

Partii de schi noi in judetul Brasov

0 166

Tocmai pentru ca guvernul Romaniei a hotarat sa faciliteze construirea de partii de schi in tara noastra prin sustinerea financiara a astfel de proiecte, Consiliul Judetean Brasov a decis ca este o buna ocazie pentru a ne extinde aceste activitati de agrement din zona orasului nostru.


In acest scop, CJ Brasov a aprobat in cursul saptamanii acesteia un proiect de hotarare prin care decide sa se asocieze cu societatea ANA Teleferic SA pentru a constitui o firma noua, numita SC „Telefericul Poiana Brasov SA”. Principalul obiectiv al acestei masuri este dezvoltarea domeniului schiabil din judetul nostru.


Locatia aleasa pentru construirea partiilor a fost aleasa prin satelit. Astfel, se intentioneaza amenajarea de noi partii in zona Rasnov si se doreste extinderea celor deja existente in Poiana Brasov.


Se estimeaza ca investitia finala se va ridica la suma de 40 de milioane de euro. Comisia care va analiza proiectul si va stabili care va suma cu care administratia judeteana va contribui este formata din Nicolae Tucunel (PSD), Silviu Costea (PNL) si Nicolae Trifan (PD-L).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.