Plata alocatiilor incepe dupa 10 februarie

Plata alocatiilor incepe dupa 10 februarie

0 148


Directia de Munca si Protectie Sociala Brasov a anuntat ca primele alocatii pentru anul 2008, adica cele aferente lunii ianuarie, vor fi platite incepand cu data de 10 februarie. Platile vor fi efectuate prin mandat postal numai reprezentantului legal al copilului. Reprezentantii DMPS atrag atentia ca alocatiile nu se vor inmana celuilalt parinte, astfel ca pentru ridicarea platii trebuie sa se prezinte parintele avizat, cel pe numele caruia a fost emis mandatul postal.


De la 1 ianuarie 2008 alocatia de stat pentru copii este de 32 de lei, iar de la 1 martie cuantumul acesteia se va ridica la 40 de lei. In acelasi timp alocatia de stat pentru copiii cu handicap este de la 1 ianuarie 2008 de 64 de lei, iar de la 1 martie va fi de 80 de lei.


De asemenea, DMPS anunta ca in cazul in care reprezentantul legal se afla temporar in situatia de a nu putea incasa plata, sumele neincasate se pot achita ulterior, la solicitarea persoanei indreptatite (in termenul general de prescriptie de trei ani).


?


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.