Razboiul pentru Roman SA – Nicolae a pierdut! (1)

Razboiul pentru Roman SA – Nicolae a pierdut! (1)

0 140

?


La Brasov, falimentul industriei constructoare de masini a cunoscut cea mai variata forma de „exprimare”. De la transformarea in parcuri industriale doar pe hartie, pana la vanzarea pe 1 EURO; de la capusare totala pana la afaceri imobiliare, totul a fost incercat cu succes.


Unde s-a ajuns? S-a ajuns ca la Brasov pensia medie sa depaseasca salariul mediu, dupa cum arata, cu tristete, un senator in functie.


?


Miliardarul Nicolae in impas


„Romanul” singura intreprindere de autocamioane din Estul Europei care rezistase mai mult de un deceniu dupa 1989, supusa unui razboi nemilos intre grupuri de interese, este pe cale sa isi schimbe din nou stapanii.


La sfarsitul saptamanii trecute, Curtea de Apel Alba-Iulia a „rezolvat” apelurile declarate de Asociatia Pro Brasov si de omul de afaceri Ioan Neculaie.


Este vorba de procesul legat de recuperarea celor 33.002 actiuni ale societatii Pro Roman (80% din capitalul social), firma – administrator al SC Roman SA, „preluate” in 2004 de catre Ioan Neculaie.


Sentinta de la Alba-Iulia este definitiva si executorie, dar nu irevocabila.


Vom vedea reactiile celor interesati si ce va urma. Din cate se zvoneste prin „targ” nu este exclusa o interventie la Inalta Curte de Justitie si Casatie a Grupului lui Ioan Nicolae.


?


Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.