Filmele saptamanii 1-7 februarie 2008

Filmele saptamanii 1-7 februarie 2008

0 148

Go Multiplex


?


Orele: 16.30, 19.00, 21.30


Cat dureaza o casnicie (The Heartbreak Kid)


Regia: Bobby Farrelly, Peter Farrelly


In rolurile principale: Ben Stiller, Jerry Stiller, Michelle Monaghan


Gen: Comedie, Romantic


The Heartbreak Kid – Cat dureaza o casnicie, este o comedie romantica neconventionala, asezonata cu picanterii exagerate marca regizorilor Bobby si Peter Farrelly, ce mixeaza pe vechi si verificate gaguri,pe poante obraznice si imprevizibile. Rezultatul? O indrazneata comedie a erorilor in toate registrele: sentimental, erotic si relational. In a treia zi a lunii de miere, Eddie Cantrow (Ben Stiller), un burlac tomnatec de 40 de ani, crede ca a gasit dragostea adevarata. Din nefericire, nu este insa vorba despre proaspata sa sotie.


?


?


Orele: 17.00, 21.15


Bee Movie


Regia: Steve Hickner, Simon J. Smith


In rolurile principale: Renee Zellweger, Jerry Seinfeld


Gen: Animatie, Comedie, Familie


Bee Movie este prima aventura in domeniul animatiei a actorului specializat in comedii stand-up, Jerry Seifeld, care nu doar isi imprumuta vocea personajului central, ci este si producator si cosemneaza ca scenarist. Alaturi de Seinfeld si Renee Zellweger mai „bazaie” si Matthew Broderick (Deck the Halls, The Producers), John Goodman (Cars, Monsters, Inc.), Chris Rock (Madagascar, The Longest Yard). Kathy Bates (Charlotte’s Web, Failure to Launch) si regizorul Barry Levinson. Filmul este regizat de Simon J. Smith si Steve Hickner, scris de Jerry Seinfeld, Spike Feresten, Barry Marder si Andy Robin. Bee Movie este produs de Jerry Seinfeld si Christina Steinberg.


?


Orele: 18.00, 21.00


Gangster american (American Gangster)


Regia: Ridley Scott


In rolurile principale: Russell Crowe, Denzel Washington


Gen: Crima, Drama, Thriller


Detectivul Richie Roberts (Russell Crowe) are o sarcina: sa curete strazile New York-ului de puternicii traficanti de droguri. Cel mai important adversar al lui se dovedeste a fi Frank Lucas (Denzel Washington), cel mai mare traficant din Harlem, care a transformat contrabanda cu heroina intr-o adevarata arta: praful alb a fost pus in sicriele soldatilor americani ucisi in Vietnam. Personalitati violente, fiecare cu obsesiile lui, cei doi transforma New York-ul intr-un oras prea mic pentru lupta lor.


?


Orele: 19.15


Hitman: Rau necesar


Regia: Xavier Gens


In rolurile principale: Timothy Olyphant, Olga Kurylenko


Gen: Actiune, Crima, Thriller


Bazat pe succesul video-jocului cu acelasi nume, cu incasari de top si castigator a numeroase premii, filmul HITMAN ne prezinta un asasin de elita, proiectat genetic, cunoscut doar sub numele de Agentul 47.


Agentul fara nume are o precizie uluitoare, ucide cu sange rece, nu pentru ca i-ar face placere, ci pentru ca asa a fost educat: sa-si execute misiunile cu profesionalism. Insa nici macar 47 nu a putut sa anticipeze incursiunea in viata sa, atat de exacta, a unei “ecuatii intamplatoare”: o tulburare neasteptata a constiintei si emotiile necunoscute trezite in el de catre o rusoaica misterioasa.


?


Cinema Modern


Orele: 17.30, 20.00


Moliere


Regia: Laurent Tirard


In rolurile principale: Romain Duris, Ludivine Sagnier


Gen: Comedie


In 1644, Moliere are doar 22 de ani. Inglodat in datorii si incoltit de portarei, se incapataneaza sa puna in scena tragedii la care e clar ca nu se pricepe deloc. Dar intr-o zi, dupa ce a fost inchis in urma plangerilor facute de creditori, dispare. Cand se intoarce, promite ca va deveni scriitorul cel mai faimos al Frantei, atat de celebru incat despre limba franceza se va spune ca este „limba lui Moliere”…


?


Cinema Bulevard


Orele: 17.00, 19.30


Imperiul magic al domnului Magorium (Mr. Magorium’s Wonder Emporium)


Regia: Zach Helm


In rolurile principale: Natalie Portman, Dustin Hoffman


Gen: Comedie, Drama, Familie, Fantastic


Cand Dl. Magorium, extraordinarul proprietar in varsta de 243 de ani (Dustin Hoffman), anunta ca va lasa imperiul de minunatii pe mana tinerei directoare lipsita de incredere in sine, Molly Mahoney (Natalie Portman), magazinul intra intr-un neobisnuit acces de furie. Un contabil sceptic pe nume Henry (Jason Bateman) face inventarul contabil al jucariilor Lego si Lincoln Log, dar si Whodathoughts si Whatchamacallits; candva stralucitor si plin de culori vii, magazinul trece acum printr-o serie de schimbari dubioase. Frumoasele jucarii sunt inca acolo, dar au devenit gri si tacute – si numai Mahoney si Henry le-ar putea readuce la viata daca, cu ajutorul unui pusti de 9 ani foarte agil (Zach Mills), pot gasi sursa magiei in ei insisi.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.