Spania la picioarele unui roman

Spania la picioarele unui roman

0 148

Se pare ca tara noastra reuseste sa se faca recunoscuta in lume si prin lucruri pozitive. Zilele acestea Spania este la picioarele unui roman simplu plecat la munca.


??????????? Povestea. Costel Busuioc este un zidar roman cu opt clase, emigrat in Spania El a fermecat telespectatorii televiziunii publice spaniole intr-un concurs de tip „Megastar”. Timiseanul de 33 de ani a cantat? in primele doua emisiuni ale concursului „Nessun dorma” si „Caruso” si a obtinut cele mai multe puncte din partea publicului si a juriului. In ciuda calitatilor sale vocale deosebite, Busuioc a refuzat oferta de a studia canto la Opera de la Viena, deoarece avea nevoie de bani pentru a-si intretine sotia si cei patru copii.
??????????? Tanarul s-a prezentat la castigurile pentru emisiunea „Hijos de Babel”, la sugestia unor colegi de santier care l-au auzit cantand. El a fost ales sa concureze in finala in fata altor cateva mii de candidati, desi la ultimul?concurs o raceala l-a facut sa nu poata canta. El a povestit atunci ca a trebuit sa lucreze cu apa foarte rece si ca in apartamentul in care locuieste nu are niciun sistem de?incalzire.
??????????? Visul tanarului la un trai mai bun s-ar putea indeplini in cazul in care el va castiga concursul. El va semna un contract cu casa de discuri Sony BMG, iar televiziunea organizatoare va?lansa proiecte in tarile din care provin cei trei concurenti care vor ramane in finala.
??????????? Pentru cei care doresc sa vada talentul iesit din comun al tanarului roman va punem la dispozitie un link: http://babel.rtve.es/concursantes/index.php?c=5&pes=3&v=3


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.