Festivalul AdPrint 2008 la Brasov

Festivalul AdPrint 2008 la Brasov

0 133

In perioada 7-10 februarie 2008, Brasovul va fi gazda celei de-a noua editii a Festivalului AdPrint, singurul festival european dedicat printului. La festival si-au anuntat participarea 170 echipe de creatie, cu 69 mai multe echipe de creatie decat anul trecut.


Din partea Romaniei participa 55 de echipe reprezentand 23 de agentii de publicitate, iar celelalte 115 echipe din afara tarii reprezentand 46 de firme de profil. Dupa Romania, Italia este tara reprezentanta de cele mai multe agentii (18).


Noutatea prezentei editii o constituie premiul special Luerzer’s Archive, in cadrul caruia vor fi desemnati castigatori pentru art directing (regie artistica), copywriting (conceptie de text), tipografie, fotografie si ilustratie.


Lucrarile vor fi expuse in cadrul expozitiei AdPrint, la Hotelul Aro din Brasov, dar incepand cu a doua jumatate a lunii februarie vor putea fi vazute si pe www.adprint.ro/.


Festivalul european AdPrint este recunoscut pe plan international ca singurul eveniment publicitar dedicat print-ului, dar si ca singurul eveniment care premiaza echipa si nu individul. „Ingerul” – trofeul festivalului – este inmanat cuplurilor creative si nu unei singure persoane.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.