„Vestea Invierii” – Concurs pentru elevi

„Vestea Invierii” – Concurs pentru elevi

0 144


Posta Romana, Asociatia D’arte Da Vinci, Fundatia Culturala Umanitara SO.SI.SE.SA. si Federatia Sindicatelor din Posta si Comunicatii organizeaza un nou concurs pentru elevi.


Este vorba despre concursul de pictura cu tema „Vestea Invierii”, competitia fiind destinata elevilor din clasele I-XII, cu varsta maxima de 18 ani, impliniti pana la finele anului in curs. La concurs pot participa atat elevii care studiaza la scoli si licee cu profil de arta, cat si pictorii amatori, departajarea competitorilor facandu-se pe grupe distincte.


Lucrarile trebuie sa aiba inscrise, pe verso, datele concurentului: nume, prenume, varsta, clasa, adresa postala, numar de telefon si scoala de provenienta. In cazul apartenentei la o scoala sau la un cerc de pictura, va fi mentionata atat denumirea acestuia, cat si profesorul indrumator. Plicurile vor fi expediate pe adresa sediului central al Companiei Nationale de Posta Romana, din b-dul Dacia nr. 140, sector 2, cod 020065, Bucuresti, pana la 22 februarie 2008, data postei, cu mentiunea „Pentru concursul de pictura”.


Lucrarile vor fi analizate de o comisie de evaluare constituita din artisti plastici, reprezentanti ai asociatiei D’arte Da Vinci.


Vor fi acordate pictorilor amatori trei premii, cate unul pentru fiecare dintre urmatoarele grupe scolare: cls. I-IV, cls. V-VIII si cls. IX-XII. De asemenea, juriul va acorda inca trei premii, destinate elevilor apartinand scolilor de profil si cercurilor de creatie, pastrandu-se aceleasi grupe scolare.


Castigatorii vor fi premiati in cadrul unei festivitati care se va desfasura in cursul lunii aprilie a.c., la Bucuresti.


?


Laura Moise


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.