„Himalaya – Oameni si munti” – expozitie de fotografie

„Himalaya – Oameni si munti” – expozitie de fotografie

0 159


In perioada 23 ianuarie – 17 februarie 2008, Muzeul de Arta din Brasov este gazda unei noi expozitii a cunoscutului fotograf brasovean Mihai Moiceanu. Este vorba despre expozitia „Himalaya – Oameni si munti”, care va fi vernisata miercuri, 23 ianuarie, incepand cu orele 17.00, la sediul Muzeului brasovean, din B-dul. Eroilor nr. 21. Expozitia va putea fi vizitata de brasoveni pana in 17 februarie, in fiecare zi inre orele 10.00 si 17.00 (exceptie face ziua de luni, cand muzeul este inchis).


Este o expozitie despre oamenii si muntii Nepalului, despre un decor exotic, destinatie de vis a alpinistilor, fotografilor dar si a celor ce doresc sa cunoasca o civilizatie complet diferita de cea occidentala. Manifestarea continua seria de expozitii de anul trecut, „Nepal – oameni si munti”, care s-a desfasurat tot la Muzeul de Arta din Brasov. De asemenea, incepand din 23 ianuarie, lucrarile pot fi admirate si pe site-ul www.cameramm.ro, la sectiunea artistic/expo.


?


Mihai Moiceanu detine un palmares impresionant: peste 350 de acceptari in saloane internationale de fotografie, 28 de premii internationale, peste 500 acceptari in saloane nationale, 42 de premii nationale, Excelenta FIAP cu rang de argint. Mihai Moiceanu este o prezenta sclipitoare in galeria marilor fotografi profesionisti din Romania prin modalitatea de expresie, prin subiectele abordate, dar mai ales prin marea sa generozitate de a lega oameni si locuri de lumina.


?


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.