Scoala de iarna pentru profesori la Brasov

Scoala de iarna pentru profesori la Brasov

0 155

La Brasov, se va organiza la inceputul lunii viitoare o scoala de iarna pentru profesorii care doresc sa se perfectioneze in domeniu. Cursurile sunt initiate de IRSCA Gifted Education, iar locurile sunt destul de limitate, numai 70, daca ne gandim ca ele sunt disponibile pentru profesorii din toata tara.


Scoala de iarna se va desfasura in perioada 2-10 februarie, iar temele de baza ce vor fi abordate sunt conceperea si elaborarea unor noi curricule pentru educatia de excelenta in Romania. Adica, dascalii vor fi educati cu privire la exploatarea tuturor copiilor cu potential, astfel incat sa fie descoperite noi talente, iar abilitatile si aptitudinile acestora sa fie dezvoltate cat mai mult.


In urma participarii la aceste cursuri, profesorii vor primi o diploma ce va atesta prezenta lor la acest eveniment si un certificat de competente acordate de IRSCA Gifted Education. La aceste cursuri pot participa si studentii la zi, bineinteles, in limita locurilor disponibile.


Cadrele didactice interesate de aceste cursuri se pot inscrie pana in data de 20 ianuarie, completand fisa de inscriere de pe site-ul http://www.supradotati.ro si trebuie sa achite taxa de participare de 350 de lei, prin ordin de plata. Cursurile vor avea loc la Aula Universitatii „Transilvania” din Brasov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.