Tariceanu este multumit de activitatea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta

Tariceanu este multumit de activitatea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta

0 147

“Prin profesionalizarea structurilor Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si prin seriozitatea celor care lucreaza in aceste structuri, am reusit sa gestionam situatiile critice provocate in ultimii ani de inundatii, alunecari de teren, seceta si alte situatii ce au necesitat interventie.”, a declarat premierul Calin Popescu tariceanu in ultima conferinta sustinuta la sediul Guvernului de la Palatul Victoria.


Primul-ministru a atras atentia autoritatilor locale sa ia masurile ce se impun acolo unde sunt disfunctionalitati. Tariceanu a dat drept exemplu depozitarea de deseuri menajere in albii ale raurilor, acordarea de autorizatii de constructii in zone cu risc de inundatii.
Seful Executivului a aratat ca Guvernul a adoptat masura asigurarii obligatorii a locuintelor, pentru a veni in sprijinul cetatenilor. „Este bine ca orice locuinta sa fie asigurata impotriva efectelor calamitatilor naturale, astfel incat efortul bugetar necesar despagubirii celor afectati de acestea sa fie preluat si de firmele de asigursri,” a spus premierul.
In incheierea conferintei, primul-ministru i-a felicitat pe angajatii IGSU, pe militarii, jandarmii, politistii, pompierii si medicii care au intervenit in situatii de urgenta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.