Intalnire Tariceanu – Jaap de Hoop Scheffer

Intalnire Tariceanu – Jaap de Hoop Scheffer

0 156

Secretarul general al NATO?a fost pentru a doua oara in vizita in Romania, in contextul pregatirilor pentru organizarea Summit-ului NATO de la Bucuresti. Vizita a avut drept scop evaluarea stadiului pregatirilor organizatorice, dar si discutii asupra fondului problematicii care se va regasi pe agenda Summit-ului.


??????????? Am avut convorbiri de substanta si sunt bucuros ca ?l avem ca oaspete la Bucuresti in aceasta vizita de lucru pe secretarul general al NATO”, a spus primul-ministru. Calin Popescu Tariceanu a salutat mesajul transmis de catre oficialul NATO, in cursul diminetii, militarilor romani aflati la datorie in misiuni ale Aliantei.


??????????? Referitor la pregatirile pentru apropiatul summit al aliantei, primul ministru a precizat ca acestea au avansat intr-o maniera semnificativa si ca principalele activitati sunt in grafic. „Echipa dedicata pentru acest eveniment lucreaza la capacitate maxima iar in perioada care urmeaza nu vom face decat sa acceleram organizarea si activitatile in vederea bunei organizari a summit-ului”, a spus premierul Tariceanu.


Oaspetele sau, secretarul general al NATO, Jaap de Hoop Scheffer, a declarat la randul sau referitor la pregatirile pentru summit: „Romania si echipa sunt in calendar. Sunt convins ca din punct de vedere organizatoric vom avea un summit foarte bine organizat”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.